Adres etiketten afdrukken
  Menu - Financieel - Debiteuren / Crediteuren - Adres etiketten - Adres etiketten afdrukken

Mogelijkheden
  • Etiketten afdrukken is alleen mogelijk indien u binnen uw administratie gebruik maakt van debiteuren en/of crediteuren en de optie "Adres etiketten afdrukken?" in de Basis inrichting is aangevinkt.
  • Selectie maken van adressen waarvoor u een etiket gaat afdrukken.
  • U kunt kiezen uit debiteuren of crediteuren. Als er bij een debiteur of crediteur contactpersonen zijn vastgelegd, dan kunt u ook contactpersonen selecteren waarvoor u een etiket gaat afdrukken.
  • Volgorde van afdrukken
    Klik op de kolomkoppen om de volgorde van de adressen in te stellen. U kunt de volgorde op nummer, zoeksleutel, adres, plaats en telefoonnummer instellen.

Adres etiketten afdrukken
Rapport knoppenbalk
Rapport veldbeschrijving
  • Debiteuren / crediteuren
    Kies eerst of u etiketten voor debiteuren of crediteuren wilt afdrukken.
  • Zoek op
    U kunt in iedere kolom zoeken. Type uw zoekterm in en toets [Enter].
    Alleen de regels die voldoen aan uw zoekterm worden nu getoond.
    Om alle regels te tonen maakt u het invoervak "Zoek op" leeg en toetst u [Enter].
    Om te wisselen tussen het zoeken op "kolomnaam" klikt u op de kolomnaam, waarin kleine driehoekjes aangeven welke kolom op dit moment gesorteerd is van laag naar hoog.
  • Overzicht van debiteuren of crediteuren
    Alle debiteuren of crediteuren worden getoond.
    Zet een "vinkje" voor de debiteur(en) of crediteur(en) waarvoor u een etiket wilt afdrukken.
    Contactpersonen selecteren
    Klik op om de contactpersonen van de debiteur of crediteur te tonen.
    Zet een vinkje voor de contactperso(o)n(en) waarvoor u een etiket wilt afdrukken.
  • Selectie overzicht
    Zodra u debiteuren, crediteuren en/of contactpersonen hebt geselecteerd wordt het selectie overzicht getoond. Daarin kunt u controleren of u de juiste adressen hebt geselecteerd en heeft u de mogelijkheid om een subselectie te maken.
  • Startpositie
    Indien u niet met een nieuw etikettenvel begint met afdrukken, dan kunt u hier aangeven op welke "Etiketpositie" KING Finance moet beginnen met afdrukken. U bespaart hiermee tijd en halflege etiketvellen blijven hun waarde behouden.
  • Sortering
    De geselecteerde adressen kunnen verder gesorteerd worden op Naam of op Postcode. Deze volgorde wordt toegepast in het PDF-bestand dat wordt gemaakt als u op de knop [Toepassen] klikt.
  • Layout
    Selecteer eventueel een andere etiketlayout als u andere etiketten wilt gebruiken dan hier staat voorgesteld.
  • [Toepassen]
    Klik op [Toepassen] om de etiketten te genereren. De etiketten worden getoond als een PDF-bestand. Indien u niet tevreden bent kunt u nu nog terug gaan en uw keuzes en/of instellingen wijzigen. U dient vervolgens dit PDF-bestand zelf af te drukken, door bijvoorbeeld op het printericoontje van de Acrobat Reader te klikken.