Javascript in KING Finance

Mogelijkheden
  • In uw browser is Javascript uitgeschakeld.
  • Voor KING Finance moet u Javascript toestaan. Dit doet u via de instellingen van uw browser.
  • Ga naar menu Extra - Internet Opties - Tabblad Beveiliging
  • Klik op de knop "Aangepast niveau..."
  • Zorg ervoor dat uw instelling wat betreft "Actief uitvoeren van scripts" overeenkomt met de schermafdruk op deze pagina.
  • Klik vervolgens op [OK] en nogmaals op [OK] en probeer KING Finance nogmaals te starten.
  • Raadpleeg uw accountant/systeembeheerder als de geboden oplossing geen afdoende resultaat oplevert.
  • Websites met beperkte toegang
    Als het internetadres van KING Finance (bijvoorbeeld "www.imuisonline.com" of "server7.imuisonline.com" of "host24.muis.nl" etc etc in "Websites met beperkte toegang" van Internet Explorer staat , dan dient u dat internetadres daar te verwijderen.